Pølsekurs – let’s pølse

Ferdig dampende grillpølser av hjort i fåretarm med lokale urter og spekk av utegris – foto (c) Johan Trygve Solheim 2021

Lær å lage dampepølser, kurv og grillpølser.

Formålet med kurset: Deltakeren skal selv kunne lage pølser basert på egen råvarer og forstå grunnleggende teknikker.

Sentrale emner: Tingenes rekkefølge er ikke tilfeldig, håndtering av råvarer og stapping av pølser.

Målgruppe: Alle som er interessert i tradisjonsmat og ønsker å lære nye og gamle produksjonsteknikker.

Kontakt oss: Telefon 57 75 21 80 eller hjort@hjortesenteret.no

Kursbetingelser: Våre kursbetingelser finner du her.

Påmelding: Sjekk oversikt alle våre kurs og arrangementer.

 

Brothers Atle og Dagfinn «in pølsing» elsker å høster av naturen og nytte alle råvarene på best mulig måte – foto (c) Johan Trygve Solheim