Kurs i partering av hjortevilt.

Partering av hjortevilt er av interesse for alle som ønsker å få mest mulig ut av hjorteviltet de har felt. På våre kurs får du grundig innføring i ulike måter å partere er slakt av hjortevilt og inspirasjon til å skape begeistring rundt måltidene basert på unike råvarer – foto (c) Egill J. Danielsen

Formålet med kurset er å gi deltakeren økt forståelse for hvordan hjortekjøttet bør behandles for best mulig kvalitet. Deltakeren skal også ha fått god grunnforståelse for anatomisk partering og tips til kreativ bruk av hjortekjøtt i kjøkkenet.

Stadig flere jegere og andre som er interessert i hjortekjøtt finner det verd å investere i kunnskap for å oppnå bedre kvalitet på hjorten som råvare fra norske skoger og fjell.

På våre parteringskurs vil du oppleve at råvaren løftes opp til noe mer enn bare «mat fra skogen». Vi vil lære deg grunnlaget hvordan hjortekjøtt blir fantastisk på tallerkenen og gi deg tips til kreativ bruk av en helt unik råvare.

Sentrale emner: Hygiene ved kjøttbehandling, mørningsteori, praktisk grovpartering, finpartering av nakke, bog, sider, rygg og lår.

Målgruppe: Alle som er interessert i behandling av viltkjøtt for best mulig resultat på kjøkkenet.

Kontakt oss: Telefon 57 75 21 80 eller hjort@hjortesenteret.no

Kursbetingelser: Våre kursbetingelser finner du her.

Påmelding: Sjekk oversikt alle våre kurs og arrangementer.

Tidspunkt: Kurset kan arrangeres hele året.
Sted: Svanøy (Florø), Knarvik (Bergen), samt andre plasser på bestilling.
Varighet: Dagskurs eller tredagerskurs (fredag til søndag)

Nettbutikkhttp://www.hjortesenteret.no/video/: Salg av kniver, kjøttsag, trederør og -nett, vakuummaskiner, bøker, kjøttkverner, kniver og pølsetarm med mer.

Noen av våre filmer med blant annet partering av hjort finner du her.