Velkommen til podkasten HJORTEBRØL!

I dag lanserer vi ein heilt ny Podkast. Podkasten HJORTEBRØL er eit samarbeid mellom Norsk Hjortesenter, Vestland Bondelag og Norges Jeger – og fiskerforbund Sogn og Fjordane.

Dette er podkasten for deg som er oppteken av forvaltning av hjort, jakt og foredling. For dei som meiner hjorten er forferdeleg og for dei som meiner hjorten er verdas mest fantastiske vesen.

1.september starta hjortejakta for mange entusiastiske jegerar, men korleis går det eigentleg med jakta? Kva med forvaltninga? Får ein rekruttert nye jegerar? Hjorten er ein ressurs, men kan også by på store utfordringar for grunneigarane.

I studio høyrer du Merete Støfring ,Seniorrådgjevar Vestland Bondelag. Johan Trygve Solheim, dagleg leiar for Norsk Hjortesenter. Reidun Solberg Seim, Fylkessekretær Norges- Jeger og Fiskerforbund  Sogn og Fjordane.  Og Marita Skeie, Rådgjevar Vestland Bondelag.

Opptakene til den første episoden ble gjort ved Norsk Hjortesenter på Svanøy. Til stede var Hanne Lisbeth Nybø, Merete Støfring, Marita Skeie, Reidun Solberg Seim og Johan Trygve Solheim.

 

Fyrste episode kan du høyre ved å klikke logo under