Viltseminar 2019

I 2019 har vi gleden av å ønske velkommen til Viltseminar i Florø fredag 15. og lørdag 16. mars. Dette blir to innholdsrike dager og et seminar som er en viktig arena for faglig oppdatering og for å bygge nettverk!

Viltseminaret er et samarbeide mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund Sogn og Fjordane, Sogn og Fjordane Bondelag, Vestskog og Stiftelsen Norsk Hjortesenter. Det set fokus på aktuelle tema i høve hjortevilt, småvilt og rovvilt. Målet er å skape ein felles møtestad og arena for den kommunale viltforvaltninga, grunneigarar, jegerane og elles alle med interesse for vilt og viltforvaltning.

Påmelding kan du foreta allerede nå: https://svanoy.ticketco.events/no/nb/e/viltseminar_2019

Program blir publisert her tidlig januar 2019.

Ta kontakt med Magnus Frøyen på telefon 90145316 eller epost om du lurer på noe. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *