Hjorteseminaret i Florø utsettes!

Hjorteseminaret som var annonsert i Florø og på Svanøy den 10. og 11. mars må dessverre utsettes på grunn av for få påmeldte. Totalt 26 var påmeldt i det denne saken publiseres på våre nettsider. Påmeldingsfristen er i dag den 26. mars og det hjelper oss lite om det skulle dukke opp noen etternølere de nærmeste dagene.

 – Denne type arrangement er en viktig arena for hjorteforvaltningen og svært ressurskrevende. Skal vi rettferdiggjøre den samlede ressursbruken er vi avhengig av et langt høyere antall deltagere fra alle ledd i hjorteforvaltningen, sier daglig leder Johan Trygve Solheim ved Norsk Hjortesenter.

160120 hjorteseminar-2016 annonse utsettelse 640 x 501 ba230

Hjorteseminaret som var annonsert i Florø og på Svanøy den 10. og 11. mars må dessverre utsettes på grunn av for få påmeldte. Totalt 26 var påmeldt i det denne saken publiseres på våre nettsider. Påmeldingsfristen er i dag den 26. mars og det hjelper oss lite om det skulle dukke opp noen etternølere de nærmeste dagene.

 – Denne type arrangement er en viktig arena for hjorteforvaltningen og svært ressurskrevende. Skal vi rettferdiggjøre den samlede ressursbruken er vi avhengig av et langt høyere antall deltagere fra alle ledd i hjorteforvaltningen, sier daglig leder Johan Trygve Solheim ved Norsk Hjortesenter.

I samråd med Miljødirektoratet, Landbruks og Matdepartementet og noen av fylkeskommunene har han i dag bestemt at seminaret blir utsatt. Mest sannsynlig blir det avholdt i den tradisjonelle tiden i månedsskiftet august/september og fortrinnsvis tidlig i september.

 – Vi trodde valg av mars ville gjøre det lettere for flere å delta sier viltforvalter ved Norsk Hjortesenter Magnus Frøyen. Opprinnelig hadde vi booket plass til mer enn 100 deltagere, men da vi i slutten av januar registrerte få påmeldinger nedskalerte vi arrangementet i samråd med hotellene i Florø.  

Om kort tid vil ny dato bli annonsert og det gir oss tid til å oppdatere programmet og gjøre ny dato kjent for enda flere. Alle foredragsholderne som var invitert til Florø i mars har bekreftet at de ønsker å bidra også ved neste korsveg. Og da håper vi alle med interesse for hjort og forvaltning finner vegen til Kystbyen og Svanøy.

Har du spørsmål i forhold til denne saken er det bare å ta kontakt med oss via vår epost hjort@hjortesenteret.no