Loddtrekning førstegangsjegere

Også i år tilbyr Norsk Hjortesenter fire førstegangsjegere gratis jaktweekend på Svanøy. Innen fristen var det 39 som søkte om å få jakte sammen med oss siste helga i november. De heldige vinnerne er kontaktet.
 
Vi var i ferd med å sende ut informasjon om resultatet til alle som hadde søkt, men så slo lynet ned ved Hjortesenteret og mørkla alt. Telenor har fortsatt ikke klar å rette feilen, men vi håper alle har mottatt melding.
hjortejakt p   svan  y

Det er stor sannsynlighet for at de som deltar på hjortejakt på Svanøy får sett mye hjort. Øya har en stor bestand og mange eldre store bukker. Det blir gitt nøye instrukser om hva som kan skytes og ikke – foto Johan Trygve Solheim, Norsk Hjortesenter

Loddtrekningen ble foretatt i uke 43 og etter såkalt tilfeldig utvalg. Det var følgende ungdommer som var de heldige vinnerne i år:

Even Rindheim, 6900 FLORØ

Anders Alvaro Nydal, 6800 FØRDE
Linda Marie Grytten, 6819 FØRDE
Gunn Hege Hardus, 3178 VÅLE

Dere som er trukket er kontaktet, og vil motta mer informasjon senere når vårt samband med omverden er oppe å gå igjen. Skulle dere av en eller annen grunn måtte melde avbud er det viktig at vi får beskjed om dette snarest slik at andre får sjansen til å overta plassen.

For litt informasjon om Svanøy og jakta her kan følgende limker være nyttige:

Litt om hjortejakta på Svanøy, og det ordinære opplegget for betalende kunder.

I filmen med «hjerte for hjorten» er det blant annet innslag fra ungdomsjakta høsten 2012.

Klikk her for bilder fra hjortejakta 2012

Klikk her for bilder fra hjortejakta 2013

Klikk her for bilder fra hjortejakt på Svanøy generelt

Les omtale i Firdaposten!