Kurskalender 2015

Vi holder nå på å sette opp kurskalender for første halvår 2015. Det er stor interesse for kurs i slakting, partering, pølseproduksjon, hjorteforvaltning og mye annet. Dersom publikum har spesielle ønsker er det bare å ta kontakt med oss sier daglig leder Johan Trygve Solheim.

Følg med i kurskalenderen vår de nærmeste ukene, og kanskje kan et kurs væren den perfekte julegaven du gir bort til venner og familie i år.
middag p   svan  y hovedg  rd fotoejd

Kursdeltegere hygger seg med god mat og tilbehør i spisestua ved Svanøy Hovedgård i forbindelse med ett av mange kurs på Svanøy – Foto Egill J. Danielsen

Vi ønsker i samarbeid med blant annet Bistro To Kokker å arrangere en rekke kurs her på Svanøy også i 2015. Kombinasjonen av Svanøy Hovedgård og Norsk Hjortesenter gir unike muligheter for å holde kurs innen mange tema. Selvsagt med fokus på hjort og innenfor tema det er etterspørsel etter. Hovedgården skaper historiske rammer og god atmosfære rundt måltidene. Og ikke minst det sosiale om kveld for å reflektere over lange dager med påfyll av kunnskap. 

Ved Hjortesenteret har vi tilgang til hjort og dåhjort hele året. Derved kan vi også holde kurs relatert til hjort gjennom hele året. Det være seg hjorten død eller levende. Og det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan få gjort med hjort. Send gjerne en e-post til hjort@hjortesenteret.no om du har spesielle ønsker og ideer til tema for kurs.

Vi samarbeider med mange dyktige fagfolk over hele landet, og holder kurs også utenfor Svanøy. Det blir kurs mange andre steder i landet også i 2015, og vi kommer gjerne dit du bor om lokale initiativtagere ordner med kurslokaler og deltagere.