Gratis hjortejakt for førstegangsjegere

Også i år tilbyr Norsk Hjortesenter fire førstegangsjegere gratis jaktweekend på Svanøy. Primært gjør vi dette som vårt bidrag til å sikre rekreuttering av flere unge storviltjegere. Et lite bidrag i den store sammenhengen, men om flere store grunneiere gjør noe tilsvarende vil det ha effekt.

Snittalderen blant norske storviltjegere er relativt høy, og selv om antallet hjortejegere har økt i takt med økningen i hjortebestanden de senere årene.
EK2P4565 magnus og co 800 x 533 3302e

Dette er tredje året på rad vi tilbyr et slikt opplegg, og erfaringene fra de foregående årene er svært gode. Ikke bare føler vi at det er et stort behov for denne type tilbud, men det gir oss også kontakt med ungdommen. Det sliter vi med i mange andre sammenhenger, og det er dessverre like sjelden å se ungdom på mange av våre kurs og seminar som i hjorteskogen. Det er det viktig å gjøre noe med, for det er de som representerer fremtiden.

Det blir loddtrekning blant alle som søker torsdag 23. oktober. Alle vil få melding om hvem som blir trukket ut senest mandag 27. oktober. De heldige som blir trukket ut vil bli kontaktet direkte.