Hjortekalenderen 2014 er her


– Mange har etterspurt Hjortekalenderen, og i år er den mer innholdsrik enn noen sinne, sier daglig leder Johan Trygve Solheim. Bestill kalenderen her! 131120 Hjortekalender omslag 2014 forsidebilde

– Mange har etterspurt Hjortekalenderen, og i år er den mer innholdsrik enn noen sinne, sier daglig leder Johan Trygve Solheim.

Hjortekalenderen 2014 kan bestilles i nettbutikken hjortebrøl.no, eller på epost til hjort@svanoy.com

Faglig kalender
I årets kalender er det ikke vakre bilder av hjorten som art som står i fokus, men bilder og illustrasjoner som fokuserer på faglige temaer rundt hjorten.

– Vi vil på den måten å fokusere på at kalenderen først og fremst er laget for mennesker som er interessert i hjorteforvaltning, hjortejakt og hjorten som mat. Vi ønsker at kalenderen skal være til nytte og glede, og gjerne stimulere til ønske om mer innsikt.

Nye tjenestetilbud fra Norsk Hjortesenter
Solheim forklarer at årets kalender blant annet inneholder oversikt over alle Norsk Hjortesenters tjenestetilbud, men særlig vekt på nye pakketilbud innen forvaltningsbistand til kommunene.

I tillegg inneholder den samleoversikt over kommunale oppgaver innen viltforvaltningen, fagstoff om kjøttbehandling og partering, og informasjon om feltkontrollørordningen, Hjorteviltportalen og – selvsagt – påminnelser om viktige datoer som er relatert til hjorteforvaltning.