Norsk Hjortesenter til Etne

Johan Trygve Solheim parterer en hjort på scenen. Ta turen til Villmarksmessa i Etne 20.-21. april.

Prøv alt av kjøttbehandlingsutstyr fra tyske LANDIG på Norsk Hjortesenters stand.

EtnevillmarkLANDIG-STAND: Norsk Hjortesenter stiller med bredt sortement kjøttbehandlingsutstyr fra tyske LANDIG. Bildet er fra Villmarksmessa 2012 i Etne. (Foto: Villmarketne.no)

Johan Trygve Solheim parterer en hjort på scenen. Ta turen til Villmarksmessa i Etne 20.-21. april.

Blant mange utstillere og bidragsytere til Villmarksmessa i Etne 2013 er Norsk Hjortesenter.

– Selvfølgelig blir det nedskjæring av hjort på scenen. Vi vil gjerne formidle tips som kan løfte jegerkjøttet opp dit det fortjener å være: Nemlig verdens beste og nydelig gourmet, sier daglig leder Johan Trygve Solheim.

En fantastisk kjøttressurs
Han lover også mulighet for å smake hjortepølse laget etter gammel metode med lang modning uten tilsatt bakteriekultur.

Se produkter fra LANDIG i vår nettbutikk

– Dette er den genuint vestlandske måten å lage spekepølse på, slik vi gjorde det før krigen. I dag er metoden nesten utdødd, men heldigvis opplever vi øket interesse for ekte og opprinnelig mat, sier Solheim.

Prøv kvalitetsutstyr
Foruten partering og smaksprøver vil Norsk Hjortesenter stille med fullt sortement av kjøttbehandlingsutstyr: Vakuumpakkere, pølsestappere, kjøttkverner, oppskjærmaskiner, knivslipere og mye annet fra tyske Landig. Alt utstyr kan prøves på standen til Norsk Hjortesenter.

– Vi stiller med to mann og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg til økt kunnskap om hjorten som matressurs og å finne riktig verktøy til å bearbeide den, sier Solheim.

Les mer om Villmarksmessa i Etne her.