Danielsen ansatt ved Norsk Hjortesenter

Egill J. Danielsen (bilde) er med virkning frå 12. september 2011 ansatt som prosjektmedarbeider ved Norsk Hjortesenter og i første omgang frem til 31.12.2011. Hans primære oppgave er å jobbe med utvikling av den såkalte ”Hjorteviltportalen”.
 
Videre overtar Danielsen en rekke oppgaver etter Svend Arne Vee som nylig har fullført sitt engasjement hos oss og gått tilbake i stillingen som redaktør for lokalavisa www.firdaposten.no
  
gc7d4971
Nye krefter: Egill J. Danielsen her sammen med datteren Hanna Amalie. Danielsen er ansatt ved Norsk Hjortesenter. Foto (c) Johan Trygve Solheim 2011.
 
Danielsen vil være kjent for mange som en dyktig fotograf og skribent, og forfatter av boka ”Hjortejegerne” som for øvrig ble lansert på Norsk Hjortesenter høsten 2009. Arbeidet med den såkalte Hjorteviltportalen har høy prioritet i disse dager og en betaversjon skal publiseres og presenteres. Danielsen vil også
fungere som kommunikasjonsleder for Norsk Hjortesenter i tiden fremover.

 
Det er spennende for oss å få så kompetente medarbeidere med på laget sier daglig leder Johan Trygve Solheim i en kommentar. Svend Arne Vee har gjort en formidabel jobb for oss i den perioden han har vært ansatt, og jeg ser at organisasjonen utvikler seg i en svært positiv retning. Hjort er en stor ressurs og Norsk Hjortesenter har en klar rolle i å utvikle denne ressursen sier han avslutningsvis.

 
Spørsmål kan rettes til Johan Trygve Solheim johan@svanoy.com