Fotogalleri og foto på våre nettsider

Du finner vårt fotogalleri www.triggerfoto.no Ønsker du tilgang til fotoserver for å kjøpe bilder, må du be om tilgang og vi sender deg et midlertidig brukernavn og passord. Dette skjer ved at du sender en e-post til johan@svanoy.com Vennligst oppgi hvilke bilder, eller tematikken for bildene, du eventuelt ønsker å se. Etter gjennomsyn kan du velge hvilke du ønsker å kjøpe.

Bilder fra www.svanoy.com eller www.hjortesenteret.no kan bare publiseres ved å innhentet tillatelse fra (C) Johan Trygve Solheim ved Stiftelsen Norsk Hjortesenter. Vi har opphavsrett til alle foto med mindre noe annet fremgår av bildene eller tilhørende tekst. Ønsker du å kjøpe eller bruke noen av bildene, vær vennlig å ta kontakt med oss på tlf. 57 75 21 80 eller på E-post.

Besøk www.triggerfoto.no