Kurs og seminar

Norsk Hjortesenter har et bredt tilbud av kurs relatert til hjort. Vi arbeider for å utvide dette tilbudet både for deg som vil finpusse gammel kunnskap og deg som vil lære helt nye ting.

Se vår kurskalender til høyre på denne nettsiden for oppdatert informasjon.

Vi arrangerer to hovedtyper kurs: Påmeldingskurs som er åpne for alle som melder seg på (se kurskalenderen), og bestillingskurs hvor en gruppe, forening, lag eller privatperson får levert en kursløsning som er skreddersydd i forhold til behovet.

Tematisk sett arrangerer vi kurs innen alle våre arbeidsområder: hjort som fagfelt innen oppdrett, forvaltning, jakt, bedøvelse, sykdommer, slakting, partering og tilbereding av kjøttet. I tillegg har vi et brett kontaktnett til fagpersoner innenfor mange relaterte fagfelt. Ta kontakt, og vi vil tilrettelegge et kurstilbud som dekker ditt behov.

Har du spørsmål om våre kurstilbud, ta direkte kontakt med oss på tlf. 57 75 21 80 eller send en e-post.

Våre kursbetingelser finner du ved å klikke her!