Vakuumpakkemaskin 460 mm med manometer
Tysk kvalitetsmaskin.
La.Va 400 Premium.
Ideell for jaktlaget, andre som skal pakke mye kjøtt på kort tid og restauranter.
Tåler tøft og hardt bruk. Et arbeidsjern av dimensjoner.
I Norge med 12 års garanti.
Maskina er genialt oppbygd, alle deler (brytere etc) på maskina kan enkelt byttest ut om noe skulle gå i stykker. Dette er noe av filosofien bak produktet.
V400 Premium har både manuelle og automatiske funksjoner i tillegg til Stor motor og kapasitet. Noe som gjør arbeid med vakuumpakking av store mengder råvarer enkel.
Den har også et manometer og en variabel trykkontroll, som gjør det mulig å pakke mykere matvarer raskt og effektivt.
Den har en dobbel tetting, Lava Turbo Pompe som drar ut 35 liter luft per minutt, til et trykk på -0,95 bar. pluss den unike Lava Close System, som vil si at maskina har magnetisk lukking av lokket. Dette for å hjelpe deg å arbeide raskere.
Man kan selfølgelig bruke vakuum poser og ruller samt kotainere/beholdere som man praktisk kan vakumere.
Den kan ta posestørrelser opp til 45 cm, og vil fjerne luften fra en middels stor pose (20cms x 30 cm) på ca. 10 sekunder.
V400 Premium har et manometer som nøyaktig viser vakuum-trykket.
Maskinen har et helautomatisk modus, samt et manuellt modus.
Forsegligsprosessen tar ca 5 sekunder. Og lager en Tredobbelforsegling automatisk under desse 5 sekunda.
Litt teknisk info:
-Sugeeffekt: 35 ltr / min
-Max Vakuum Trykk: -0,95 bar
-Forseglingsbredde 47cm
-Tredobbel forsegling (unikt og meget praktisk)
-Automatisk og Manuell forsegling.
-Inkludert beholder der væske som suges ut av posene vil samle seg.
-Fargen er i Stainless steel/grå, som på bildet.
-Spenning på 230V
-Dimensjoner: 500 x 340 x 135mm
-Vekt 14,5kg
V400 Premium kan også brukes til å ta vakuumet av akryl containere, ved hjelp av vakuum slangen som følger med maskinen.
Disse er perfekt for å holde salater, myke frukter og hakkede grønnsaker i topp stand for opp til fem ganger lenger tid enn de normalt ville holde seg.
Akryl beholderene vi leverer, er laget i Tyskland og kan brukes i kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
Ved vakuumpakking av fisk vil fisken holde seg i opp til 3 år noe som er mye for fisk. Kjøtt vil holde seg minst 1 år lenger. Dette er ikke likt på alle maskiner, da denne har så stor kapasitet og drar ut luft til et trykk på 0,95 bar. samenlignet med andre som drar ut 0,6-0,8 bar.
Vi har selfølgelig og stort utvalg av vakuumposer, ruller og akryl beholdere for salg.