Besøk Norsk Hjortesenter på Svanøy – en vandring i hjortens rike

NRK på besøk for opptak til programserie om Norskekysten i 2010. Fra venstre Magnus Stangeland, Dag Lindebjerg og Rannveig Solheim – foto (c) Johan Trygve Solheim 2010.

Besøk ved Norsk Hjortesenter

Mange ønsker å se de vakre hjortene og de andre dyra på Kvalstad Gård. Det er mulig å bestille omvisning ved Hjortesenteret for å bli med på foring av hjortene. Ta kontakt med oss på telefon 57 75 21 80 eller send oss en epost for å avtale et besøk. Besøk avtales senest én dag i forvegen og en omvisning tar omlag 1 time.

All nærkontakt med våre dyr skjer på eget ansvar. Våre guider vil også gi klare instruksjoner med hensyn til adferd blant publikum.

Det er også mulig å bestille busstransport (8 seter) fra Svanøybukt til Hjortesenteret, samt å kjøpe med seg ulike kjøttprodukter av hjort, redskap & utstyr samt bøker. Vi ettersender gjerne varene du kjøper til ønsket adresse dersom det ikke passer å ta dem med på den videre reisen!

Våre kjøttprodukter kan du også handle i butikken til Svanøy Segl Inn AS der du også kan kjøpe mat og drikke.

 

Priser omvisning og transport Norsk Hjortesenter:

  • Minimumspris er kroner 1200,- (for inntil 8 voksne)
  • Deretter tilkommer ekstra kroner 50,- per barn (til og med 12 år) eller kroner 100 per voksen
  • Busstransport kroner 400,- hver vei. Ved flere enn 4 personer i gruppen tilkommer avgift på 50 per person (kapasitet 8 personer).

 

Klikk i bildet for å se video fra da UWC var på besøk mai 2018

 

 

For betaling har vi både iZettle kortterminal og Butikk i Vipps:


Vipps nummer 515966

Følg oss på Facebook: